petri_kiikka

PETRI KIIKKA
Hallituksen puheenjohtaja

Petri Kiikalla (1974) yrittäminen on verissä. Hän on perheyrittäjä kolmannessa polvessa ja mukana noin kymmenessä yhtiössä joko omistuksen tai hallitustyöskentelyn kautta. Petriä viehättää IT-alan nopeus ja innovatiivisuus.

Petri kantaa mukanaan yrittäjäsuvun filosofiaa ja elämänasennetta: perheyrittäjän kvartaali on neljännesvuosisata. Petriä kuvaillaan elämänläheiseksi, hyväsydämiseksi ja kiltiksi, mutta hän on myös riskinottaja ja ideoita pursuava elämäntapayrittäjä. Hän rakentaa yritystään tulevaisuuteen suuntautuen ja tahtoo luoda mahdollisuuksia tuleville sukupolville, etenkin tyttärelleen.

JOUNI SALMI
Toimitusjohtaja (Ventures)

jouni_salmi

Jouni Salmi (1976) on monipuolinen johtamisosaaja, yrittäjä ja kahden lapsen isä. Hän on työskennellyt ilmavoimissa ja yli 10 vuotta eri yrityksissä ylemmän johdon tehtävissä. Hänen vahvuusalueitaan ovat muun muassa myynnin johtaminen, hallitus ja strategiatyö, rahoitus ja henkilöstöjohtaminen.

Luotettavaksi, rehdiksi ja kansainväliseksi kuvailtu Jouni on työskennellyt ulkomailla useaan otteeseen ja saanut näin kokemusta kansainvälisestä yritystoiminnasta. Jouni on myös erittäin verkostoitunut yritysmaailman tuntija.

TERO HONGISTO
Talousjohtaja

Tero Hongisto (1975) on pitkän linjan talouden ammattilainen, johtaja ja isä. Uransa aikana Tero on ehtinyt työskentelemään lukuisissa yrityksissä ja hänellä on kokemusta esimerkiksi talousjohtamisesta (DataCenter Finland Oy), talouspalvelukeskuksen johtamisesta (General Electric International, Suomen sivuliike), controllerin tehtävistä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa (Sulake Corporation Oy) ja tilintarkastuksesta (KPMG).

Vaativat ja vastuulliset tehtävät ovat kerryttäneet Terolle laajan osaamisen talouden eri tehtävistä. Hänen erikoisosaamisalueitaan ovat muun muassa taloushallinnon prosessien rakentaminen ja kehittäminen, analyysit ja raportit, talousauditoinnit sekä johtaminen.