petri_kiikka

PETRI KIIKKA
Hallituksen puheenjohtaja

Petri Kiikalla (1974) yrittäminen on verissä. Hän on perheyrittäjä kolmannessa polvessa ja mukana noin kymmenessä yhtiössä joko omistuksen tai hallitustyöskentelyn kautta. Petriä viehättää IT-alan nopeus ja innovatiivisuus.

Petri kantaa mukanaan yrittäjäsuvun filosofiaa ja elämänasennetta: perheyrittäjän kvartaali on neljännesvuosisata. Petriä kuvaillaan elämänläheiseksi, hyväsydämiseksi ja kiltiksi, mutta hän on myös riskinottaja ja ideoita pursuava elämäntapayrittäjä. Hän rakentaa yritystään tulevaisuuteen suuntautuen ja tahtoo luoda mahdollisuuksia tuleville sukupolville, etenkin tyttärelleen.

JOUNI SALMI
Toimitusjohtaja (Ventures)

jouni_salmi

Jouni Salmi (1976) on monipuolinen johtamisosaaja, yrittäjä ja kahden lapsen isä. Hän on työskennellyt ilmavoimissa ja yli 10 vuotta eri yrityksissä ylemmän johdon tehtävissä. Hänen vahvuusalueitaan ovat muun muassa myynnin johtaminen, hallitus ja strategiatyö, rahoitus ja henkilöstöjohtaminen.

Luotettavaksi, rehdiksi ja kansainväliseksi kuvailtu Jouni on työskennellyt ulkomailla useaan otteeseen ja saanut näin kokemusta kansainvälisestä yritystoiminnasta. Jouni on myös erittäin verkostoitunut yritysmaailman tuntija.