« Takaisin

Sontek isännöi Round table -keskustelua Slushissa

Sontek Oy:n johtaja, Jouni Salmi, isännöi kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slush Helsinki 2016:ssa Clean Tech Round Table -keskustelupanelia. Mukaan keskusteluun ovat tervetulleita kaikki Clean Tech Start-up -yritykset. Panelistien määrä on rajattu ja ilmoittautumiset tapahtuvat Slush-organisaation kautta: aura.soininen@slush.org.

Helsingin Messukeskuksessa 30.11–1.12.2016 järjestettävä Slush on vuosittainen, kaksipäiväinen teknologia- ja kasvutapahtuma, joka tuo Helsinkiin Euroopan ja Aasian kasvuyrityskentän sekä kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja kansainvälistä mediaa. Voittoa tavoittelemattoman tapahtuman järjestää yrittäjistä, sijoittajista, opiskelijoista ja tapahtumajärjestäjistä koostuva yhteisö.

Sontek on itsenäinen, pitkän linjan suomalaista yrittäjyyttä edustava konserni. Sontek-konserni koostuu innovatiivisista ICT-yrityksistä, joiden toiminnan punaisena lankana on tuottaa pitkäjänteisiä, ympäristöystävällisiä sekä asiakkaan liiketoimintaa tukevia ja kehittäviä tietotekniikan ratkaisuja. Sontek auttaa innovatiivisia ICT-yrityksiä kasvamaan tukemalla niiden kasvustrategiaa vahvistaen myyntiä, markkinointia ja taloutta.